30-06-08

DWARS DOOR SINTPIETERS

DWARS DOOR SINTPIETERS IN KUURNE

datum:  27 juni 2008

Vooraf,  gehoopt op een tijd van 1u04. Dit is dan de  eerste maal de afstand van 15 km aan gemiddelde van 14 km/u.  Ik had mezelf voorgenomen, goed de raad volgende van de trainer,  maximale startsnelheid van 13,5 km/u.  Ik ben dan  ook net eronder van snelheid gestart.  Gaande weg kon ik nog ietsje versnellen, na 10 km wees de tijd op 41min50sec , dan wist ik dat de beooogde tijd mogelijk was.  Zelfs nog een klein beetje versneld om juist binnen te komen op 1u04min6sec.    Het leuke aan de wedstrijd was dat je telkens kon blijven medelopers in te halen.  Dus zeer tevreden met de tijd, mede ook wetende dat er felle wind was. Bedankt voor de vele supporters langs de kant, zowel vrouwtelief met Thomasje als de vele clubleden. Proficiat aan Patricia en Kimberly met hun eerste en tweede plaats.

Zondag aanstaande staat opnieuw de 10 mijl van Vlaanderen op het programma. Net zoals vorig jaar een leuke omloop van hartje Brugge tot Oostkamp en terug naar Brugge. Vorig jaar was een gemiddelde mogelijk van 13,3 km/u. Tijd: 1u16. Onder dezelfde omstandigheden is volgens mij een tijd mogelijk van net onder de 1u15.

Dus is er nog deze week een versnelling af te werken (di) om woensdag of donderdag uit te lopen. Zaterdag zeker 35 min loslopen met erna 8 versnellingen van 100 tot 150m.  

11:49 Gepost door Tom Hoornaert | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ewel dat moet toch lukken dat daar familie werkt en Stefaan daar baas is.Bedankt voor je reactie op mijn blog

Gepost door: Anita | 21-09-08

De commentaren zijn gesloten.