31-08-08

DWARS DOOR GRIJSLOKE

Dwars door grijsloke

zaterdag 30 augustus.  Zeer warme namiddag. (28°C)  Om 13u10 heeft Mathias de 1000m gelopen en Eindigde in een twaalfde plaats op 51 deelnemers. Ronduit schitterend. Om 14 u stond dan de 7 km gepland, vorig jaar had ik de 10 mijl   gelopen maar dit weer was iets te hevig.  Gelukkig maar bleek achteraf want velen vielen af in de 10 mijl. Bij de start van de 7 km begon ik rustig maar aangezien het al onmiddellijk bergop ging was de ademhaling al hoog. Na de eerste kleine afdaling zag ik een gemiddelde van een kleiine 13 km/u. Dat was alvast goed, dan opnieuw hevig bergop tot net voor de kerk. Tot mijn verbazing zag ik dat het gemiddelde aan de kerk opliep tot 13,3 km/u. Ik haalde ook telkens lopers in, wat een goed gevoel geeft==================.

Dan opnieuw een stevige klim waaraan echt geen einde kwam. Toch flink doorgebeten om dan het laatste stuk bergaf te beginnen. Op dat moment liep de derde vrouw net voo mij. Bergaf liet ik ze enkele meters omdat ik wist dat het laatste stukje bergop lang was.In dit laatste stukje heb ik nog wat kunnen versnellen om te eindigen in 29'33.  Ik had een eindtijd vooropgesteld tussen 30 min en 35 min.  Ik mag dus spreken van een goede prestatie aangezien de warmte en het zeer heuvelachtig parcours.

Tevens gezien in de tien mijl: Veerle Vandekerckhove, Gert Luyckx, Patrick Jonckheere en Stefaan Denorme, ook Patricia Delvael. Allen proficiat met de gelopen tijden en de doorzetting in dit warme weer. Spijtig dat Gwendoline niet kon komen om samen een mooie tijd neer te zetten. Bij deze nodig ik haar uit in een volgende wedstrijd om dit alsnog te doen.

 

 

eh?

ubdb e vfjk  ar         

 

10:18 Gepost door Tom Hoornaert in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Grijsloke Mooie prestatie. Het was inderdaad superwarm. Gelukkig waren er heel veel spons- en drankposten.

Gepost door: Harmsie | 31-08-08

tevreden hey tom, zijn blij dat je tevreden bent. met uw trouwste supporters mocht je ook niet afgaan hé. hopelijk beginnen de trainingen te renderen, het is soms wel lastig volgen, maar in de wedstrijden kan dat in uw voordeel zijn. alvast tot op training.
groetjes patje en stef

Gepost door: patricia | 01-09-08

Knap... ... resultaat jong !!! Ik kijk er naar uit om samen eens te lopen.
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.