07-09-08

KOOLSKAMP

10  km van Koolskamp

weer:  lichjes bewolkt, echter zeer winderig.

Vooraf liep Mathias de jeugdloop over 500m. Ongeveer 80 starters, waaronder vele kleintjes maar toch een grootse prestatie van Mathias met zijn tweede plaats. Proficiat zoontje!!

Om 15u30 start van de 10 km. Ik had me voorgenomen niet te vlug te starten vanwege de vele wind en een venijnig stukje bergop voor iedere ronde die we 5 maal deden. Na 4 minuten een eerste blik op de GPS, toonde gemiddelde snelheid van 14,7 km/u.  Oeioei..... Die snelheid zakte redelijk vlug naar 14,5. Dan kwam Patrick ons groepje vervoegen maar ik moest vrij vlug een deel van het groepje laten gaan. Mijn tempo vertraagde slechts heel traag zodat bij de start van de laatste ronde nog net 14,05 km/u stond als gemiddelde snelheid. Nog eventjes doorgeduwd voor de laatste 2 km zodat een gemiddelde van 14,02 km/u gehaald werd: eindtijd 42min40  over juist 10 km. Niet slecht gezien het parcours en de weersomstandigheden. Een goede test voor de halve  marathon van 3 oktober as.

De komende  week zal ik een intervaltraining doen op dinsdag, echter 's morgens omdat ik  de NM-ploeg heb. (indien een lezer op hetzelfde tijdstip ook iets dergelijks plant, laat maar weten..)  Op woensdag dan eventjes loslopen om op donderdag of vrijdag dan een snelle duurloop te doen. Volgend weekend geen wedstrijden maar op 20 september de leuke dwars door Sint - Kruis Brugge (15 km). Dit als voorbereiding op de halve marathon.

Proficiat aan Patrick en Veerle (1° plaats)  en Steven met hun goede tijd op de 10 km. Ook proficiat aan Gwendoline met haar 1° plaats bij de 4 km.

     

10:05 Gepost door Tom Hoornaert in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooie uitslag tom, heel goed gelopen, de tijd verbeterd elke keer, en een 10 km is wel direct doorlopen he, in brugge iets kalmer starten, zodat je op het laatste nog kan versnellen. doe zo verder.
greetz, patje en stef.

Gepost door: patricia | 07-09-08

Knap Je ging goed vooruit daar in Koolskamp !!! Prachtige tijd en prijs in de tombola en.... je was aanwezig !!!
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 08-09-08

De commentaren zijn gesloten.