27-10-08

TRAININGEN

Trainingen:

na de wedstrijd zaterdag 18 /10 in Ieper pas op woensdag losgelopen. Dit komt omdat ik de namiddagploeg had, bovendien 's morgens geen tijd had daar ons oudste zoontje Thomasje thuisbleef heel de week. Ze vinden het medisch niet meer verantwoord hem 1u15 in de bus te vervoeren naar Ieper waar hij verblijft overdag in het therapeutisch kinderdagverblijf.  En dan 's avonds nogmaal hetzelfde naar huis. Zo komt het dat we hem nu en dan eens zelf voeren naar Ieper.

De woensdag heb ik aldusong. 58 min losgelopen en had zo'n 11,7 km in de benen. Dit op de buitenkant van de piste. (snelheid 12,1)

Donderdagavond na het werk kon ik het ook niet laten wat los te lopen: 26min voor ong. 5,3 m (12,1 snelheid)

Vrijdag had ik een vrije dag, het moment om de intervaltraining af te werken die de clubgenoten dinsdag gedaan hadden. Het was 1400m rap en 1000 m dribbelen, dit 3 maal. Ik had voorop gesteld om de snelheid rond 14,4 te nemen. De eerste 1400m waren aan gem. snelheid van 14,8 km/u.  De tweede en de derde waren aan een gemiddelde snelheid van 14,6 km/u. Vooral het feit dat de derde aan dezelfde snelheid kon, vond ik goed. Bovendien had ik het gevoel over te hebben.

Zondag losgelopen :  ong. 9 km aan snelheid van 11 km/u. Eindelijk eens een hele rustige loop.

Deze week zou ik dinsdag en donderdag meetrainen met de club, proberen opnieuw dezelfde snelheden te handhaven. Ik denk dat 15 lopen op training nog niet zoveel zin heeft voor mij. 

18:40 Gepost door Tom Hoornaert in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Snel Knappe training en mooie snelheid gehaald. Heb je raad opgevolgde en deze avond een 30'losgelopen. Tot later!!

Gepost door: sandra | 27-10-08

Hoi Amai zeg een druk programma en dan nog eens superpapa zijn voor De lieve Thomas !!!
Knap en jullie zijn een gezin om U tegen te zeggen !!!
grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 27-10-08

Dag Tom, wellicht had je al gehoord dat ik ook hardloop ;-) Ik ben wel benieuwd naar je toekomstige wedstrijden, misschien zien we elkaar dan wel eens ... Vanaf nu kom ik zeker af en toe eens piepen op je blog !
Veel loopplezier ondertussen en de groetjes thuis.

Gepost door: Stefaan Plets | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.