21-01-09

interval

opniew inteval training met de clubleden van AVR.  Toch leuker dan alleen op de piste te zwoegen, ook een beetje kletsen over oa Andre de Bospoper enz..

De oefening was minuten loop:  eerst 4 min rap dan 4 los, dan 3 min rap, dan 3 los, hetzelfde voor 2 min en erna 1 min, dan kwam het zwaarste om opnieuw te verhogen naar 2 min rap en dan 2 min rust, dan 3 min rap en dan 3 min rust, tot slot 4 min rap. De eerste 6 versnellingen deed ik mee met de groep (oa Patricia, Gino, Koen, Filip, Nico; Anita, Kimberly, enz...) De eerste 4 min hadden we een gemiddelde van 16 km/u, rap genoeg gestart, daarna 3 min aan 16,3 km/u; de snelheden erna weet ik niet meer, maar toch rap genoeg, de laatste versnelling van 3 min en 4 min heb ik samen met Anita afgewerkt, het tempo was beter aangepast. Toch nog ruim boven de 15 km/u. De laatste 4 min waren aan 15,3 km/u. Sorry Anita, dat ik je niet liet voorbijgaan om over te nemen, als je donderdag komt kunnen we regelmatig van elkaar overnemen bij de 5 km.

Leuke training geweest, donderdag opnieuw training.

16:47 Gepost door Tom Hoornaert in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt !! Zulke trainingen doe ik ook altijd graag,bedankt voor dan bij mij te komen trainen,alleen is maar alleen hè.We liepen zeker ook een mooi tempootje,ook sorry dat ik het kopwerk niet deed de laatste minuten kon je niet voorbijsteken.Morgen zal het ook een serieuse training zijn,maar ja in gezelschap zal da wel lukken.Tot morgen.

Gepost door: anita | 21-01-09

Leuk.... ...om te trainen met Anita...goeie training hoor...rap tempo al. Goed zo.

Gepost door: natalie | 21-01-09

De doelstelling ... halen zal zeker lukken met deze pittige trainingen . Gelukkig dat je ook kunt terugvallen op verschillende snelheden . En dan nog samen met Anita .

Gepost door: Kristien & ivan | 22-01-09

De commentaren zijn gesloten.