15-03-09

LENTELOOPJES

Zaterdag 14 maart:

heerlijk loopweer, ideaal voor een duurloop van ong 1 uur. De temp was iets boven de 10 ° dus al goed  voor korte broek, heerlijk!  Na ong 20 minuten wat gestretched, en verder vertrokken door het sterrebos. Het tempo lag iets onder de 12 km/u; maar na het stretchen was dat toch wel 12 km/u. Tien minuten na het stretchen kwam ik Nicolas Mullier tegen, gezamenlijk hebben we nog een half uur aan hetzelfde tempo gelopen.

Zondag 15 maart:

opnieuw zonnig loopweer, goede temperatuur voor korte broek. Rond 9 u vertrok ik om een goed uur te lopen. In het sterrebos kwam ik nog 3 loopvrienden tegen, zodat we gezamenlijk konden lopen voor ong. 1u25min. Na een klein half uur heb ik wat gestretched, de anderen liepen verder. Het was het moment om een goede km door te geven, de hartslag ging tot de omslagpols, na een kleine 5 minuten was ik weer bij hen. De laatste 3 km hebben we versneld, zodat Felix en mezelf aan een mooi tempo konden eindigen na 16,5 km. (gemiddelde rond de 11,5 km/u)

Planning voor volgende week: maandag een uurtje loslopen (rond 11,5 km/u)

dinsdag intervaltraining met de AVR-vriend(in)nen. Woensdag een 50 minuten loslopen, donderdag ook 50 minuten loslopen en vrijdag 35 minuten loslopen. Zaterdag kijk ik al uit om de kasseiloop te lopen in Eernegem. Afspraak in Eernegem om 15u15. Doel is om bij goede weersomstandigheden de snelheid van 15 km/u vol te houden tot de finish.

  

16:00 Gepost door Tom Hoornaert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad een heerlijk weertje om in te lopen hé...Mooie trainingen heb je gedaan hé. Succes in Eernegem.

Gepost door: natalie | 15-03-09

Dank u dat ik mocht meelopen met u.
Twas idd mooi loopweer.
Aan je hartslag tezien ben je in goede conditie.
Hopelijk hinder ik u niet bij uw trainingen.
Tis wel aangenaam om met jullie te mogen lopen.
Veel succes volgend weekend

Gepost door: felix | 16-03-09

t'loopt vlot zie ik ... zaterdag zul je eens kunnen vlammen in Eernegem . Loon naar werken , zul je krijgen . Veel succes .

Gepost door: Kristien en ivan | 16-03-09

Aangenaam weertje. Het is zeker een aangenaam weertje om te lopen,de temperaturen moeten van mij niet meer dalen hoor.Veel succes Zaterdag,het zal je zeker lukken om een hoog tempo te lopen,kzie je morgen nog wel op training.

Gepost door: anita | 16-03-09

eernegem hey tom,
het zit er idd in om eens aan die 15 te lopen, maar richt je er niet teveel op. op sommige plaatsen is de afstand niet correct, gelukkig bestaat er nu garmin, zodat je zelf kan controleren.
stef en ik lopen in wijnendale, dus succes, maar zal je nog wel op training zien.
patje en stef.

Gepost door: patricia | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.