10-02-11

PK VELDLOPEN BEERNEM

DSCF1787[2].JPGPK  VELDLOPEN  BEERNEM

ZONDAG 6 FEBRUARI STOND HET DSCF1806[1].JPGPROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VELDLOPEN OP HET PROGRAMMA. DIT DSCF1577[2].JPGJAAR GING HET DOOR IN BEERNEM.

VOOR MATHIAS STOND ER 1230M OP HET PROGRAMMA,  VOOR MIJ WAS HET 7400M.

HET HAD NIET VEEL GEREGEND DE WEEK ERVOOR, DUS LAG HET VELD ER GOED BIJ. MATHIAS MOEST 1 RONDE AFLEGGEN, WAARBIJ 2 HEUVELS MOESTEN OVERWONNEN WORDEN. HET VERTROUWEN WAS GOED NA ZIJN MOOIE PRESTATIE IN IEPER 2 WEKEN GELEDEN. HIJ STARTTE STERK, LIEP ZOWAAR OP KOP MAAR MOEST HET IEST LATER TOCH WAT BEKOPEN, HIJ HIELD NOG STERK STAND EN EINDIGDE OP EEN 14° PLAATS, ALS ENIGE NIET-AANGESLOTENE VAN 32 DEELNEMERS, STERK MATHIAS !!!!

BIJ DE MASTERS WAREN VELE STERKE CANDIDATEN AANWEZIG, DIE EROP GEBRAND STONDEN EEN PROVINCIAL E TITEL WEG TE KAPEN. EEN PODIUM BIJ MIJN CATEGORIE VAN 40 TOT 45 JAAR ZAT ER DUS NIET IN. MAAR HET VERTROUWEN WAS OOK GROOT NA DE MOOIE PRESTATIE IN IEPER GEWEEST.

DE START WAS, ZOALS GEWOONLIJK, ZEER SNEL. ALGAUW SNELDEN EEN 10TAL LOPERS ME VOORBIJ, IK TROK ER ME NIETS VAN AAN. IK LIEP GEWOON MIJN TEMPO EN ZAG VOOR ME 2 LOPERS DIE IN MIJN CATEGORIE LIEPEN, EEN MOOI MIKPUNT DUS.  NA 1 VAN DE 5 TE LOPEN RONDES HAD IK REEDS 1 LOPER BIJGEHAALD;  KRISTIEN RIEP ME DAT IK OP DE 9° POSITIE LIEP.  DE AFSTAND TOT DIE ANDERE VAN MIJN CATEGORIE (BLEEK NADIEN POL TE ZIJN)   BLEEF NAGENOEG STEEDS GELIJK.  IN DE VOORLAATSTE RONDE KWAM IK TOCH DICHTERBIJ, NET BIJ AANVANG VAN DE LAATSTE RONDE GING IK EROVER EN VERSNELDE NOG WAT OM HEM ZEKER NIET TE LATEN TERUGKOMEN.  IK HAD ZELFS NOG EEN MOOIE EINDSPRINT IN DE BENEN, KON ZO EINDIGEN IN EEN TIJD ROND DE 29MIN30. (ONG SNELDHEID 15 KM/U)

EEN ZEER GESLAAGD DEBUUT OP HET PK DUS. IK WERD DUS 8° BIJ MIJN CATEGORIE. WAT ME NOG MEER PLEZIERDE WAS HET FEIT DAT DIE ENE LOPER DIE IK NOG BIJHAALDE BIJ INGANG VAN DE LAATSTE RONDE, IN IEPER 6 PLAATSEN  VOOR ME WAS IN IEPER.  BLEEK NADIEN DAT IK IN TOTAAL VAN DE 73 GESTARTTE MASTERS DE 30° PLAATS HAD.  DUS DIK IN DE EERSTE HELFT.

BESLUIT: EEN GESLAAGDE NAMIDDAG VOOR ZOWEL MATHIAS ALS MEZELF. DIT HADDEN WE TE DANKEN AAN DE HULP VAN THOMASJE*  EN VROUWTJE KRISTIEN. BEDANKT !!!   OOK WERDEN WE GESTEUND DOOR DE VELE SUPORTERS LANGS HET PARCOURS. BEDANKT !!!  

09:15 Gepost door Tom Hoornaert | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zo te lezen hebben jullie ervan genoten,ook al moet men daar nekeer goed voor afzien hee..hihii

chapoo voor vader en zoon en ne dikke proficiat

groetjes
sandra

Gepost door: sandra | 10-02-11

De commentaren zijn gesloten.